FedteGreven - BistroBodega

Vandmelonsalat med krydderurter

Nem vandmelonsalat!

 

Vi er ved at gå grillsæsonen i møde, og det er derfor altid vigtigt at have nogle gode salater og tilbehør til bordet, så man kan spise andet end mandens brændte sorte kød! Der er ikke den store opfindelse i denne opskrift, da det var et hit i år 2000. Men jeg synes stadig, at det er en rigtig god kombination af sødt, surt og salt, hvilket er super vigtigt for mig, når jeg laver salater. Jeg vil prøve at komme med nogle opskrifter og ideer til klassiske, samt nye ting til grill bordet hen over sommeren.

Det er lidt svært at sige, hvor mange mennesker, der er salat til med denne opskrift, for jeg kan blive ved med at spise. Men jeg tror 4 personer vil være et realistisk bud til denne opskrift af vandmelonsalat. Ulempen ved denne salat er, at den hurtigt kan oxidere, så urter og mandler kan blive lidt bløde. Det kan godt være den mister den største del af værdien i salaten efter et stykke tid. Med dette sagt er den så nem at lave, at det ikke kræver den store forberedelse. Men rigtig god fornøjelse!

 

Ingredienser:

½ – vandmelon

1 bdt – dild

1 bdt – purløg

100 g – mandler

1 stk. – lime

200-300g – feta

4-5 – forårsløg

3-4 dl – olivenolie

1 tsk. – salt

Tilberedning:

  1. Skræl melonen for alt grøn og hvid skræl.
  2. Skær melonen i tern efter smag og behag.
  3. Rist mandler af og køl ned så de ikke er varme.
  4. Skær forårsløg og melon i tern.
  5. Hak dild og skær purløg.
  6. Pres limesaften og bland sammen med olivenolie og salt.

Tips!

  1. Du kan bruge alle slags krydderurter, mandler og melon typer. Det er egentlig bare kombinationen  af surt, sødt og salt der er så lækkert ved denne ret!

 

Vandmelonsalat

Vandmenlonsalat_01Vandmenlonsalat_02Vandmenlonsalat_03Vandmenlonsalat_04Vandmelonsalat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FedteGreven - BistroBodega