Restaurant Molen

Til åbningsreception på WestMarket

WestMarket åbner i København

 

Smagsløgene har været så heldig at blive inviteret til åbningsreception d.25.01.2017 på WestMarket, der ligger på Vesterbro. Jeg har planlagt, lige siden åbningsdagen blev offentliggjort, at jeg helt sikkert skulle besøge det. WestMarket er en kombination af streetfood/take-away, og klassisk madmarked der har fisk, spanske delikatesser og meget andet. Jeg havde nogle streetfood-steder på WestMarket, jeg så særligt frem til: Guilty, Ris8 og Duck It.

Den officelle åbningsdag er d. 26.01.2017, hvor der vil være et program, der lyder som følgende:

 

  • 10:00 Snoren klippes.
  • 11:00 Lone “Landmand” Vitus
  • 12:00 Thomas Rode
  • 13:00 Louisa Lorang
  • 15:00 Thomas Herman
  • 16:00 Anne Hjernøe
  • 10:00-19:00 Le Gammeltoft + Heartbeat

 

Hvad tilbyder WestMarket så?

Der er mange ting, som ikke er færdige endnu, og der er mange stande, som mangler at gøre de sidste ting. Der er desuden en del ubesatte stande. Men jeg er sikker på, at inden for kort tid vil der være helt styr på det.
Med dette sagt, var jeg der inde til en åbningsreception, hvor der var masser af glade mennesker, og de stande som var klar, havde helt styr på det og havde rigtig god betjening. Prislejet vil jeg mene ligger omkring Torvhallerne, og kvaliteten er også det samme. Det kan være svært at give en helt overordnet bedømmelse af WestMarket, da man kun har fået en brøkdel af, hvad markedet egentlig kommer til at tilbyde. WestMarket byder på en masse stande, der sælger vine og øl, men der er også de helt særlige, som f.eks. Two Socks der kun sælger gin & tonic med masser af forskellige gins.

Guilty

Jeg startede på Guilty, som havde de mest fantastiske cupcakes og tærter. De var virkelig smukke og smagte helt fantastisk. Det kan klart anbefales. Jeg blev nødt til at gå hurtigt derfra, inden jeg spiste mig mæt i søde kager.

Charlie & Co

Herefter begav jeg mig hen på Charlie & Co, som er en slagter og delikatesse, hvor du kan få alt hvad hjertet begærer til en hyggelig tapas. Du kan også få store røde bøffer eller grillede kyllinger. Jeg fik en smagsprøve med spansk peberpølse, grillet ost, brød og cornichoner, hvilket sad lige i skabet. Den smagsprøve gav et godt indblik på hvad Charlie & Co, vil levere til deres gæster på WestMarket.

Rise8

Rise8 var det næste skridt på madrejsen, hvor jeg fik en smagsprøve på en risotto med græskar, der smagte rigtig godt. Jeg vil super gerne prøve en en hel ret med risotto derfra.

Duck It

Duck It skulle uden tvivl besøges, da jeg ikke kan gå på madmarked uden at få en pulled duck-burger med hjemmelavet brioche brød! Jeg kan sige, at den smagte super godt, så det kan varmt anbefales.

Selma

Jeg endte vores rejse på Selma, som er en smørrebrødsstand, hvor der vil blive lavet forskelligt smørrebrød. Jeg er helt sikkert på, at Selma bliver et hit, især hvis de laver den tatar med fermenteret tang og urtemayo, som jeg fik!

 

Bedømmelse

6A kører lige til WestMarket, og der er rigtig gode parkeringsmuligheder. Atmosfæren er rigtig god til både børnefamilier, og voksne der bare vil have en gin & tonic. Der er lidt vej endnu efter min mening, før der kommer den helt rigtige stemning. De sidste stande skal bare åbne, også bliver det et sted, hvor man kan tilbringe mange timer. Det er ikke sidste gang, Smagsløgene besøger WestMarket. Jeg har taget en masse billeder, og håber det vil lokke dig til at tage ind og smage på de fristelser WestMarket tilbyder.

 

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=11j2_Ss8-fc[/embedyt]

WestMarketWestMarketWestMarketWestMarketWestMarketWestMarketWestMarketWestMarketWestMarketWestMarketWestMarketWestMarketWestMarketWestMarketWestMarketWestMarketWestMarketWestMarketWestMarketWestMarket

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Restaurant Molen